Elk seizoen de mooiste exemplaren

In onze collectie vindt u elk seizoen de mooiste exemplaren van onze verschillende vaste merken. Onze damescollectie bestaat uit schoenen van diverse merken. Daarnaast vindt u in onze collectie ook pantoffels en wandelschoenen in verschillende uitvoeringen en klasses. In de fotoslider hierboven vindt u een greep uit onze damescollectie.

Onze damescollectie bestaat uit de volgende merken: Durea (excellent dealer) Footnotes, Wolky, (select dealer) Gabor, Hispanitas, Think, Rehab, Xsensible, Stretchwalker, Poccopazza, D-Lussil, Waldlaufer, Verhulst, Hassia, Mephisto, Meindl, Stuppy, Birkenstock, Olukai, Rohde.

Accessoires

Een mooi paar schoenen wordt soms nóg mooier met een knappe tas om de schouder. Of een luxe portemonnee die je vol trots tevoorschijn tovert. In onze winkel vindt u daarom ook verschillende fraaie accessoires om uw outfit compleet te maken.

bekijk ons aanbod accessoires

Ontdek onze damescollectie

In de damesmode  zien we een mix & match van elegant, stoer en sportief. Dit seizoen wordt gebruik gemaakt van nieuwe materialen en details op herkenbare modellen. Het kleurenpallet is rustig met veel wit, lichte neutralen, blauw en soms een kleuruitspatting. Ook metallics blijven een hit. Vrouwelijke sneakermodellen zijn nog steeds erg populair bij sportieve én bij elegante outfits. Voor de zomer worden platte sandalen afgewisseld door sandalen met hak. Naast een rustig kleurenpallet, zien we invloeden uit de natuur in de vorm van exotische dessins en opvallende kleuren.

Kom eens een kijkje nemen in onze winkel om zelf een beeld te vormen van de nieuwste mode voor voorjaarsseizoen 2018.

meer over Durea

Trends voorjaar 2018

Zodra u bij Penninx Schoenen binnenloopt, vindt u op de begane grond van onze winkel een ruim aanbod aan damesschoenen. Stuk voor stuk geïnspireerd op de mode van dit seizoen.

Met verschillende pasvormen en breedtematen vindt u in onze collectie altijd een schoen die perfect aansluit bij uw voet. Zo hebben we damesschoenen in de wijdtes E tot en met K.