Elk seizoen de mooiste exemplaren

In onze collectie vindt u elk seizoen de mooiste exemplaren van onze verschillende vaste merken. Onze damescollectie bestaat uit schoenen van diverse merken. Daarnaast vindt u in onze collectie ook pantoffels en wandelschoenen in verschillende uitvoeringen en klasses. In de fotoslider hierboven vindt u een greep uit onze damescollectie.

Onze damescollectie bestaat uit de volgende merken: Durea (excellent dealer), Wolky, (select dealer) Gabor, Hispanitas, Floris van Bommel, DL-sport, Think, Rehab, Xsensible, Footnotes, Stretchwalker, Poccopazza,  Waldlaufer, Verhulst, Hassia, Mephisto, Meindl, Stuppy, Birkenstock, Olukai, Rohde.

Accessoires

Een mooi paar schoenen wordt soms nóg mooier met een knappe tas om de schouder. Of een luxe portemonnee die je vol trots tevoorschijn tovert. In onze winkel vindt u daarom ook verschillende fraaie accessoires om uw outfit compleet te maken.

bekijk ons aanbod accessoires

Trends najaar 2018

De mode voor aankomend seizoen is vooral heel stoer in zwart met hier en daar een gewaagde kleur of printcombinatie. Robuuste booties en laarsjes voeren de boventoon voor de modebewuste vrouw. Maar ook een elegante pump of hooggehakt laarsje afgewerkt met stoere details gaan we zien in het straatbeeld.

Kom eens een kijkje nemen in onze winkel om zelf een beeld te vormen van de nieuwste mode voor het najaarsseizoen 2018!

meer over Durea

Ondek onze damescollectie

Zodra u bij Penninx Schoenen binnenloopt, vindt u op de begane grond van onze winkel een ruim aanbod aan damesschoenen. Stuk voor stuk geïnspireerd op de mode van dit seizoen.

Met verschillende pasvormen en breedtematen vindt u in onze collectie altijd een schoen die perfect aansluit bij uw voet. Zo hebben we damesschoenen in de wijdtes E tot en met K.