Elk seizoen uw vertrouwde merk

In onze collectie vindt u elk seizoen de mooiste exemplaren van onze verschillende vaste merken. Onze herencollectie bestaat uit schoenen van diverse merken. Daarnaast vindt u in onze collectie ook pantoffels wandelschoenen en stevige werkschoenen. In de fotoslider hierboven vindt u een greep uit onze herencollectie.

In onze collectie vindt u de volgende merken: Van Bommel, Floris van Bommel, Dr Livingstone, Greve, Mephisto, Rockport, Gijs, Meindl, Rehab, Merrel, Waldlaufer, Ströber,  Josef Seibel, Stretchwalker, Olukai, Rhode en HKS.

Accessoires

Naast een verrassend ruim aanbod aan herenschoenen, vindt u in onze winkel ook lederen herenriemen in verschillende maten en uitvoeringen. Vraag een van onze medewerkers gerust om meer informatie.

bekijk ons aanbod accessoires

Ontdek onze herencollectie

De herencollectie heeft dit voorjaar een sportieve touch. De kleuren cognac en grijs zijn onverminderd populair en altijd makkelijk te combineren. Wit en blauw voert dit seizoen de boventoon. Er wordt gespeeld met details, prints en grafische opdrukken voor een op sport geïnspireerde look. Dankzij mooie dessins en materialen krijgen klassiekers voor de mannen een modernere uitstraling.

Benieuwd naar alle trends voor herenschoenen? Neem gerust eens een kijkje op onze herenafdeling.

De veterschoen in verschillende uitvoeringen

Op de eerste etage van onze winkel presenteren we u met trots onze ruim gevulde herenafdeling. In onze herencollectie vindt u schoenen voor verschillende gelegenheden. Met een ruime keuze aan modellen voor de zeer smalle én zeer brede voet. Het merendeel van onze herenschoenen kunt u bovendien met uw eigen aangepaste (steun)zolen dragen.

Door te luisteren naar uw persoonlijke wensen zoeken we samen naar een kwalitatieve schoen waarvan u lange tijd plezier zult hebben.