Stoere schoenen voor kids

In onze winkel vindt u elk seizoen de mooiste exemplaren van onze verschillende vaste kindermerken. In de fotoslider hierboven vindt u een greep uit onze kindercollectie.

In onze schoenencollectie voor kinderen vindt u onder andere de volgende merken: Twins & Trackstyle (stardealer), Piedro, Shoesme, Gattino, Braqeez, Rondinella, Develab, Giga, Teva en Birkenstock.

Ondersteuning tijdens de groei

We vinden het belangrijk dat onze kinderschoenen de groei van de voetjes van uw kind optimaal ondersteunen. Daarom vindt u in onze kindercollectie modellen voor extra smalle tot extra brede voetjes. Voor meisjes kunt u bij ons terecht voor schoenen tot maat 42. Jongens vinden bij ons schoenen tot maat 45. Voor kinderen hebben we schoenen in de wijdtes 2 tot en met 6.

Supertof het najaar in..

De kinderen gaan ook dit najaar weer voor sportief. Sneakers in allerlei kleurencombinaties blijven onverminderd populair, maar zeker ook de stoere bikerboots, al dan niet met een speelse twist , zijn helemaal dé trend. Verder mogen natuurlijk de enkel laarsjes, met leuke applicaties, niet vergeten worden. Qua kleur is zwart écht de koploper, maar ook donkergroen, blauw, camel en donkerzilver is heel veel te zien dit najaar. Metallic effecten, studs en prints zijn zeer in trek bij de meiden. Mooie combinaties van materialen maken de collectie tot een feestje! Voor de boys is de sportschoen sterk   vertegenwoordigd , geheel leer gevoerd met hielversteviging en goede steun. o.a. van Piedro en Trackstyle!!  Maar natuurlijk is er ook een groot aanbod in stoere leren sneakers en boots, al dan niet met klittenband! Veel zwart, maar ook donkergroen, blauw en bruintinten. Felle accenten zijn door de hele jongenscollectie te vinden. Onze kindercollectie bestaat uit verschillende wijdtematen en is grotendeels geschikt voor steunzooltjes.

Benieuwd geworden naar alle trends? Kom eens binnen in de winkel. Onze nieuwste collectie nodigt het najaar uit!

 

Ontdek onze kindercollectie

Op onze  kinder/jeugd afdeling vindt u een ruime collectie kinderschoenen, van het babyschoentje t/m de grote meiden- en jongensschoenen, vooral (sport) sneakers. Bij elk bezoek meten we de voeten van uw kind handmatig in de lengte en breedte. Na het vinden van de juiste schoen, bewaren we, na uw goedkeuring, deze gegevens zorgvuldig in ons klantenbestand. Zo kunnen we de groei en stand van de kindervoeten goed in de gaten houden.

Met ons speciale spaarprogramma krijgt u bovendien bij elk 5e paar kinderschoenen 20% korting op uw aankoop.