Stoere schoenen voor kids

In onze kindercollectie vindt u elk seizoen de mooiste exemplaren van onze verschillende vaste kindermerken. In de fotoslider hierboven vindt u een greep uit onze kindercollectie.

In onze schoenencollectie voor kinderen vindt u onder andere de volgende merken: Twins & Trackstyle (stardealer), Piedro, Shoesme, Gattino, Braqeez, Rondinella, Develab, Giga, Teva en Birkenstock.

Ondersteuning tijdens de groei

We vinden het belangrijk dat onze kinderschoenen de groei van de voetjes van uw kind optimaal ondersteunen. Daarom vindt u in onze kindercollectie modellen voor extra smalle tot extra brede voetjes. Voor meisjes kunt u bij ons terecht voor schoenen tot maat 42. Jongens vinden bij ons schoenen tot maat 45. Voor kinderen hebben we schoenen in de wijdtes 2 tot en met 6.

Ontdek onze kindercollectie

Voor de kinderen is en blijft de sneaker een onoverwinnelijk model. De mode is super sportief en witte gympen zijn voor de trendy kids onmisbaar. Naast wit wordt er geknald met kleur. In de vorm van een sportieve, felgekleurde streep of juist “all the way” toegepast op de gehele schoen. Het mag allemaal. Metallic effecten en prints zijn onverminderd in trek bij de meiden. Opvallende combinaties van materialen maken de collectie tot een feestje! Sterk in opmars is de sportschoen, geheel leer gevoerd met hielversteviging en goede steun. o.a. van Piedro en Trackstyle!!  Vanaf maart ook is er volop keus in mooie slippers, waar kleurrijk de trend is.  Onze kindercollectie bestaat uit verschillende wijdtematen en is grotendeels geschikt voor steunzooltjes.

Benieuwd geworden naar alle trends? Kom eens binnen in de winkel. Onze nieuwste collectie nodigt het voorjaar uit!

 

Hip het voorjaar in!

Op onze  kinder/jeugd afdeling vindt u een ruime collectie kinderschoenen, van het babyschoentje t/m de grote meiden- en jongensschoenen, vooral (sport) sneakers. Vanaf maart wordt dit uitgebreid met  slippers en sandalen. Bij elk bezoek meten we de voeten van uw kind handmatig in de lengte en breedte. Na het vinden van de juiste schoen, bewaren we deze gegevens zorgvuldig in ons klantenbestand. Zo kunnen we de groei en stand van de kindervoeten goed in de gaten houden.

Met ons speciale spaarprogramma krijgt u bovendien bij elk 5e paar kinderschoenen 20% korting op uw aankoop.